Ai o dublă liberă în 29 septembrie ?

Cu Travelbox știi în 5 secunde. Comod pentru oaspeții tăi, zero stres la re­cepție.

O soluție completă de administrare pentru pensiuni, hoteluri și hosteluri, care se integrează perfect și pe site-ul tău.

Prețuri și abonamente

Aplicație web. Fără instalare. Înscriere în 60 de secunde.

Rezervările sunt trimise în format PDF

Comunică eficient

Formularul de rezervări din site-ul tău se integrează perfect cu Travel­box.

Rezervările sunt trimise în format PDF

Statistici relevante

Urmărește evoluția afacerii tale cu statistici clare și ușor de interpretat.

Travelbox este un serviciu de gestiune a unităților de cazare simplu de folo­sit, dar bogat în funcționalități, accesibil prin Internet.
Înlocuiți caietul cu monitorul

RĂSFOIEȘTI CAIETE ?

Indiferent dacă foloseși un caiet sau o agendă, cu Travelbox e mult mai ușor. Găsești imediat rezervările care te interesează, și afli repede ce camere sunt disponibile. Indiferent dacă e vorba de o rezervare peste o zi sau peste un an.

Înlocuiți agenda cu monitorul

MULT MAI UȘOR

Cunoști problema prea bine clientul vrea o cameră și la recepție se răsfoiesc caiete sau tabele excel cu rezervări. Cu Travelbox e mult mai simplu, și clientul poate primi mult mai repede confirmarea rezervării.

Înlocuiți caietul cu monitorul

TE LUPȚI CU EXCEL ?

Poți deschide o conservă și cu un topor, dar e mai ușor cu un desfăcător de conserve. Cu Travel­box e mult mai ușor să-ți orga­nizezi camerele și rezer­vă­rile decât într-o foaie Excel, pentru că Travelbox a fost conceput exact pentru asta.

Time is money, baby

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI

Ai auzit zicala asta de multe ori. Dar te-ai gândit vreodată câți clienți ai pierdut, pentru că nu li s-a răspuns la cererea de rezervare la timp ?